معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

عدم پرداخت مطالبات دانشگاه، درمان را با چالش مواجه کرده است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: عدم پرداخت مطالبات دانشگاه، درمان و پرداخت های پرسنل را با چالش مواجه کرده است.

دکتر حسین نیک زاد گفت: جمع مطالبات دانشگاه از سازمان های بیمه گذار 97 میلیارد تومان است که نزدیک به 17 میلیارد تومان مربوط به سال 96 و 80 میلیارد تومان آن مربوط به سال 1397 می باشد.

دکتر نیک زاد ادامه داد: یکی از دغدغه های رئیس و مدیران دانشگاه پرداخت مطالبات دانشگاه به خصوص در حوزه درمان است.

وی اظهار داشت: اگرچه مطالبات سال 96 دانشگاه وصول نشده اما دانشگاه کلیه مطالبات پرسنل را در سال 96 و بخشی از کارانه و مزایای سال 1397 را نیز پرداخت کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: به جزء حقوق پرسنلی سایر هزینه ها مانند حقوق نیروهای شرکتی، دارو و تجهیزات پزشکی، اضافه کار، کارانه ها و خرید موارد مصرفی از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه پرداخت می شود و منبع اصلی این درآمد از طریق ارائه خدمات به شرکت ها و سازمان های بیمه گذار تامین می شود .

وی گفت: این حجم مطالبات دانشگاه و تورم دو سال اخیر فشارهای زیادی به دانشگاه وارد کرده است اما مسئولین دانشگاه تمام تلاش خود را برای پرداخت به موقع مطالبات کارکنان، تامین دارو و حقوق نیروهای شرکتی به کاربسته تا وقفه ای در مسیر درمان و زندگی نیروهای زحمت کش حوزه درمان به وجود نیاید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، با اشاره به تنگناهای مالی افزود: دانشگاه نمی تواند به تنهایی این حجم از فشار را تحمل کند و امیدواریم سازمان های بیمه گر و موسسات طرف قرارداد در پرداخت مطالبات سرعت عمل بیشتری داشته باشند، تا هم خدمت شایسته برای بیماران انجام شود و هم دانشگاه بتواند تاخیر در پرداخت نیروها را به حداقل برساند.

ساعت : 11:58 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :324