فشار خون بالا اصلی‌ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: فشار خون بالا قاتل خاموش و عامل مهم نارسایی‌های قلبی و سکته مغزی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان در جلسه آغاز به کار طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان آران و بیدگل گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون از روز 27 اردیبهشت‌ ماه آغاز به کارکرده که در مرحله اول تا 17 خردادماه اطلاع‌رسانی و آموزش صورت گرفته و در مرحله دوم از 18 خرداد تا 15 تیر عملیات سنجش فشارخون انجام خواهد شد.

دکتر اعظم باقری، هدف از اجرای این طرح، افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در زمینه فشارخون بالا، بسترسازی مناسب اطلاع‌رسانی برای توجه به کنترل فشارخون بالا، شناسایی و کشف موارد فشارخون بالا برشمرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان در پایان ضمن دعوت از همشهریان بر ای شرکت در این طرح گفت: جامعه هدف این طرح شامل تمام مادران باردار، تمام بیماران کلیوی و افراد بالای 30 سال است که در قالب بسیج ملی کنترل فشارخون اجرایی خواهد شد.

ساعت : 12:35 -  روز  : سه شنبه  - 31 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :195