نشست کارگروه درمان بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه برگزار شد

نشست کارگروه درمان بسیج ملی کنترل فشار خون با حضور مسئولین واحدهای مختلف درمانی در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 31/2/98 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این جلسه، ایجاد حساسیت موضوعی در آحاد جامعه، افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در زمینه فشارخون بالا، بسترسازی مناسب اطلاع ­رسانی برای توجه به کنترل فشارخون بالا به مثابه یک فرهنگ رفتاری و شناسایی و کشف موارد فشار خون بالا را از اهداف این موضوع برشمرد.

دکتر علیرضا مفرح، بر هماهنگی کامل درون سازمانی در اجرای فعالیت­ های اطلاع ­رسانی و آگاهی بخشی در زمینه بسیج ملی کنترل فشار خون و جلب مشارکت همکاری­ های بین بخشی دستگاه ­ها و سازمان­ ها، رسانه ­های گروهی و فعالان اجتماعی در سطح استان برای اجرای مناسب برنامه تاکید کرد.

دکتر مصطفی جوادی مقدم سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه نیز در این نشست، تشکیل کارگروه اطلاع ­رسانی و روابط عمومی، برگزاری نشست­ خبری، انجام تبلیغات محیطی و اطلاع ­رسانی گسترده در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، استفاده از فضای مجازی و شبکه ­های اجتماعی، استفاده از ظرفیت رادیو کاشان، سخنرانی در نماز عید فطر و ... را از جمله برنامه های این واحد برشمرد.

دکتر ابوالفضل دیگبری قائم مقام معاونت درمان دانشگاه نیز در این جلسه اظهار داشت: افزایش آگاهی جامعه از عوامل خطر اصلی فشارخون بالا، افزایش آگاهی اجتماعی از پیامدهای اصلی فشار خون بالا، ایجاد زمینه انگیزشی در رسانه ها و فعالان شبکه­ های مجازی به عنوان یک مسئولیت اجتماعی و افزایش نسبی آگاهی عمومی از میزان طبیعی فشار خون از جمله اهداف این حوزه می باشد.

لازم به ذکر است: مسئولین واحدهای درمانی حاضر در نشست نیز به بیان راهکارها و پیشنهادات خود در زمینه راه های اجرای این طرح پرداختند.

ساعت : 12:8 -  روز  : سه شنبه  - 31 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :151