راهیابی دانشجویان دانشگاه به مرحله تیمی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از راهیابی دانشجویان این دانشگاه به مرحله تیمی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی اردکانی، گفت: در جریان برگزاری آزمون مرحله انفرادی، یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، 4 نفر از دانشجویان این دانشگاه به مرحله کشوری راه یافتند.

وی افزود: از مجموع 30 شرکت کننده در آزمون مرحله انفرادی در حیطه استدلال بالینی امیرحسین مهدی کاغذی، حیطه تفکر علمی در علوم پایه مهدی رفیعیان و حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم عبدالکریم طالبی طاهری و محدثه آزادمنش، موفق به راهیابی به مرحله تیمی آزمون این دوره از رقابت ملی شدند.

معاون آموزشی دانشگاه، ضمن تبریک این موفقیت، برای این عزیزان آرزوی توفیقات روزافزون نمودند.

ساعت : 14:29 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :384