پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی

رئیس دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت"روز روابط عمومی و ارتباطات" را به همکاران فعال در این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

مسلماً نامگذاری روزی به نام ارتباطات و روابط‌عمومی گویای اهمیت و نقش‌آفرینی آن در دنیای معاصر است. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) می فرمایند: روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد.

اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، به گونه ای است که موفقیت سازمان‌ها و دوام آنها در عرصه‌ فعالیت های تخصصی به عملکرد آنها وابسته است.

روابط عمومی در سازمان ها به عنوان نهادی است که می تواند به صورت نظام مند، برنامه ریزی شده و سنجیده در جهت ایجاد، حفظ و گسترش تعامل و تفاهم مدیران با کارکنان اقدام کند.

روابط عمومی باید به عنوان بازویی توانمند و مشاوری امین برای مدیران ارشد هر سازمان عمل نماید و ضمن گردآوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل آنها نقش قابل توجهی در راستای تصمیم گیری های مدیریتی و استراتژیک یک سازمان ایفا کند. نقش روابط عمومی به عنوان ابزار مدیریتی برای فعالیت های حرفه ای، علمی و الکترونیکی،‌ از مشخصه های جدید روابط عمومی در عصر ارتباطات است و بی تردید پاسخگو بودن، مخاطب محوری و اطلاع رسانی صحیح و شفاف از ویژگی های یک روابط عمومی کارآمد است.

که در جهت ایفای خطیر اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت رسانی گام بر می‏دارند قابل تقدیر است.

اینجانب ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند و کوشش خردمندانه دست‏اندرکاران واحد روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیران، کارشناسان، رابطین  و فعالان زحمت کش و سخت کوش واحدهای مختلف، این روز را خدمت این عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 11:9 -  روز  : شنبه  - 28 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :112