پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر احسانی

رئیس دانشگاه، در پیامی درگذشت دکتر مجید احسانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ الَّذینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ"

خبر درگذشت جانکاه استاد فرزانه جناب آقای دکتر مجید احسانی موجب تالم و تاثر اینجانب و جامعه علمی دانشگاه گردید.

ایشان که به راستی آراسته به زیور علم و تخصص بودند در طول عمر با برکت خویش با آرامش، سعه صدر و صبری مثال زدنی و در کمال تواضع به درمان و مداوای بیماران پرداختند.

پرورش دانشجویانی ممتاز و ارائه خدماتی ارزشمند در خدمت خالصانه به بیماران و مردم شریف کاشان، از ایشان چهرهای ساخته بود که همواره در راه زدودن غم بیماری بیماران گام می نهادند.

اینجانب ضمن آرزوی علو درجات و غفران و رحمت واسعه الهی برای آن عزیز سفر کرده در ماه ضیافت الله، از خداوند قادر متعال برای خانواده محترم آن مرحوم طول عمر باعزت و اجر صابران را طلب میکنم که حضرتش فرمود: و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انالله و انا الیه راجعون.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 9:49 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1530