درخشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بیستمین همایش کشوری آموزش پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، موفق به کسب رتبه‌های برتر شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این مطلب، گفت: امسال حیطه‌های جشنواره شهید مطهری شامل: تدوین و بازنگری برنامه‌های آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی، مدیریت و رهبری آموزشی، یادگیری الکترونیکی و طراحی و تولید محصولات آموزشی بود که هر دانشگاه می‌توانست در سه حیطه، به عنوان فرآیند برتر معرفی شود.

دکتر عباس تقوی اردکانی، رتبه های برتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جشنواره را به شرح ذیل عنوان کرد:

*در حیطه‌ تدوین و بازنگری برنامه‌های آموزشی: زهره رجبی، دکتر فخرالسادات میرحسینی و اعظم اکبرزاده موفق به کسب مقام اول شدند.

*در حیطه‌ یادگیری الکترونیکی: دکتر زهرا بتولی و دکتر فخرالسادات میرحسینی رتبه‌ی دوم را دریافت کردند.

* رتبه‌ اول مدیریت و رهبری آموزشی نیز توسط دکتر زهرا میدانی، دکتر داود خیرخواه، دکتر اسماعیل فخاریان، دکتر فخرالسادات میرحسینی، دکتر محمدرضا شریف، سید غلام عباس موسوی، دکتر ابراهیم کوچکی، دکتر فاطمه رنگرز جدی و دکتر مهرداد فرزندی‌پور کسب شد.

در اولین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی که از سوی دانشجویان ارائه شد، "سید امیر مسعود میرخباز" دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه با ایده "پزشکان سالم" مقام برتر را کسب کرد.

لازم بذکر است، دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری هم زمان با بیستمین همایش کشوری آموزشی علوم پزشکی از ۱۱ الی ۱۳ اردیبهشت ماه در سالن مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

یادآور می شود دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت متبوع، از غرفه دانشگاه در حاشیه این همایش روز چهارشنبه مورخ 11 /2 /98 بازدید کرد.

ساعت : 16:11 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :347