اعضا هیات نظارت بر انتخابات سازمان نظام پرستاری تعیین شدند

اعضا هیات نظارت بر انتخابات سازمان نظام پرستاری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تعیین شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، محمدخبازی نیاسر رئیس هیات اجرایی انتخابات سازمان نظام پرستاری کاشان و آران و بیدگل گفت: ثبت نام نامزدهای سازمان نظام پرستاری آغاز شده و متقاضیان تا 24 اردیبهشت ماه فرصت دارند با مراجعه به دبیرخانه این ستاد اجرایی در ستاد مرکزی دانشگاه مراجعه و ثبت نام نمایند.

خبازی با اعلام تعیین اعضای هیات نظارت بر انتخابات سازمان نظام پرستاری گفت: ملاک ثبت نام در نامزدی هیات مدیره سازمان نظام پرستاری، سه سال عضویت در سازمان نظام پرستاری و ارائه کارت سازمان نظام پرستاری با اعتبار سه ساله خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات سازمان نظام پرستاری در 21 تیرماه سال جاری گفت: جلسات توجیهی با مدیران و سرپرستاران مراکز درمانی در خصوص انتخابات از دیگر برنامه های هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری خواهد بود.

یادآور می شود پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری همزمان با سراسر کشور در 21 تیرماه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار خواهد شد.

ساعت : 16:8 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :299