پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز استاد

رییس دانشگاه با صدور پیامی دوازدهم اردیبهشت ماه روز استاد و معلم را به اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت

.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ – خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ- اقْرَأْ وَ رَبُّکَ الْأَکْرَمُ- الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مســــــیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.

معلمی شغل انبیای الهی است و معلم الگوی ایثار و مظهر رهایی از ظلمت به سوی نور است. معلمی یادآور شکوه و عظمت زنان و مردان پاکباخته‌ای است که در طول تاریخ در عرصه‌ی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته‌اند.

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک روز معلم، از زحمات بی شائبه تلاشگران عرصه علم و معرفت تشکر نموده و از درگاه خداوند سبحان برای آنان توفیق مسألت می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 14:41 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :115