در اولین کنگره ملی نماز از کتاب شهدای مدافع امنیت کاشان رونمایی شد

در اولین کنگره ملی نماز که در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال برگزاری است، از کتاب شهدای مدافع امنیت رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، این کتاب با عنوان "مدافعان انقلاب اسلامی"، شامل زندگی نامه چهار شهید مدافع امنیت حادثه تروریستی خاش- زاهدان، بازخوانی پرونده این حادثه، آشنایی با گروهک های تروریستی و اقدامات سپاه علیه این گروهک ها و همچنینن آشنایی با 16 شهید مهاجر از کاشان و آران و بیدگل به منطقه سیستان و بلوچستان می باشد.

این رونمایی با حضور امام جمعه موقت تهران، امام جمعه کاشان، رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونین دانشگاه، فرماندار ویژه کاشان، اصحاب فرهنگی و رسانه و جمعی از مسئولین کشوری و شهرستان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان صورت پذیرفت.

این گزارش حاکیست: نیروی مقاومت بسیج سپاه، پایگاه بسیج فاطمیون و شرکت فولاد امیرکبیر کاشان، متولی چاپ این کتاب می باشند.

ساعت : 13:53 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :181