در راستای روز استاد صورت گرفت:

بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده های تابعه

معاون آموزشی دانشگاه در راستای روز استاد و به مناسبت گرامیداشت هفته آموزش از دانشکده های تابعه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی اردکانی، ضمن دیدار از دانشکده های مختلف دانشگاه، با اهداء گل از زحمات اساتید و همکاران فعال در حوزه آموزش تقدیر کرد.

وی، نامگذاری روز شهادت " استاد مطهری" به عنوان روز معلم و استاد را بهترین فرصت برای انسجام‌ بخشی به اقدامات در حوزه آموزش برشمرد.

معاون آموزشی تصریح کرد: از آنجا که آموزش علوم پزشکی عرصه‌ای چالش برانگیز است به یمن نامگذاری هفته آموزش، فرصتی مغتنم برای بازاندیشی در عملکردها، رویکردها و فرایندهای موجود و ارزشیابی آن‌ها به وجود آمده است.

وی، همچنین این هفته را بهترین زمان برای ارائه  دستاوردهای سالانه حوزه آموزش در پویش ملی جشنواره مطهری است که باعث می‌شود ایجاد شور و هیجانی تازه در دانشگاه‌ها عنوان کرد.

ساعت : 14:9 -  روز  : شنبه  - 7 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :528