موافقت وزارت بهداشت با تاسیس اولین پژوهشکده دانشگاه علوم پزشکی کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از موافقت با تاسیس پژوهشکده علوم پایه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر ابراهیم کوچکی افزود: به استناد رای صادره در دویست و هفتاد و یکمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، مورخ 5/12/1397 با تاسیس پژوهشکده علوم پایه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت به عمل آمد.

وی تصریح کرد: این پژوهشکده شامل مراکز تحقیقات فیزیولوژی، علوم تشریح، بیوشیمی و تغذیه در بیماری های متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی کاشان می باشد.

یادآور می شود این پژوهشکده اولین پژوهشکده ای می باشد که با موافقت وزارت بهداشت در کاشان تاسیس می شود.

ساعت : 15:12 -  روز  : دو شنبه  - 19 /  1 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :307