شعار روز جهانی سلامت عنوان شد:

مراقبت های اولیه بهداشتی برای پوشش همگانی سلامت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از نامگذاری روز جهانی بهداشت سال2019میلادی (1398 هجری شمسی) با عنوان "مراقبت های اولیه بهداشتی برای پوشش همگانی سلامت" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی، با بیان اینکه پوشش همگانی بهداشت هدف نخست سازمان جهانی بهداشت است، گفت: کلید دستیابی به این هدف حصول اطمینان از این امراست که هرکسی بتواند به مراقبت های مورد نیاز خود در هر زمان که به آن نیاز دارد دسترسی داشته باشد.

وی افزود: کشور هایی در نقاط جهان به پیشرفت هایی در این حوزه نائل شده اند با این وجود هنوز میلیون ها نفر به هیچ یک از مراقبت های بهداشتی دسترسی ندارند.

دکتر مروجی تصریح کرد: تعداد بیشتری از افراد مجبورند که بین مراقبت های بهداشتی و سایر هزینه های روزمره نظیر غذا، پوشاک و یا حتی مسکن یکی را انتخاب کنند. به همین دلیل است که سازمان جهانی بهداشت، برای روز جهانی بهداشت در سال 2019 بر پوشش همگانی بهداشت تمرکز کرده است.

وی ادامه داد: پوشش همگانی بهداشت متضمن این نکته است که تمامی افراد و جوامع بتوانند به خدمات بهداشتی با کیفیت، بدون بار مالی به آن دسترسی داشته باشند و این امر شامل طیف وسیعی از خدمات مورد نیاز در سراسر عمر از ترویج و ارتقا سلامت تا پیشگیری، درمان، بازتوانی و مراقبت های تسکینی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: همچنین بهبود غذا و تغذیه به عنوان دومین اصل سیستم مراقبت های اولیه سلامت ( PHC) درنظر گرفته شده است.

ساعت : 15:11 -  روز  : دو شنبه  - 19 /  1 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :156