از خبرنگاران فعال حوزه سلامت در دانشگاه تجلیل شد

ز فعالیت های یکساله اصحاب رسانه و خبرنگاران حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تجلیل و تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، رئیس دانشگاه در نشست خبری نوروزی، ضمن تبریک عید نوروز و ولادت امام علی و روز پدر، از خبرنگاران و تلاش های آن ها در حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد و گفت: این تعامل بین دانشگاه و خبرنگاران باعث اطلاع رسانی صحیح در حوزه سلامت به مردم می شود.

دکتر ابراهیم کوچکی، خبرنگاران و اصحاب رسانه را جزء همکاران دانشگاهی برشمرد و گفت: اصحاب رسانه در اطلاع رسانی و افزایش سطح سواد سلامت مردم نقش بسزا و موثری داشته و دارند.

وی، ضمن تقدیر از همراهی اصحاب رسانه خواستار افزایش آگاهی مردم در زمینه بیماری های غیرواگیر و فرهنگ سلامت شد.

شایان ذکر است در پایان این نشست از تلاش‌های یکساله خبرنگاران در حوزه سلامت تقدیر شد.

ساعت : 14:19 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :272