در ایام نوروز:

ارائه خدمت کلیه بیمارستان های دولتی و خصوصی در کاشان و آران و بیدگل

معاون درمان دانشگاه، از ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی کلیه بیمارستان های دولتی و خصوصی در کاشان و آران و بیدگل به همشهریان و مسافرین نوروزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دکتر  محمد حاجی جعفری در نشست خبری نوروز در روز چهار شنبه مورخ 22/12/97 گفت: بیمارستان‌های بهشتی در کلیه رشته‌های تخصصی، نقوی برای خدمات آزمایشگاه-رادیولوژی-MRI، کارگرنژاد برای بیماری های اعصاب و روان، متینی برای بیماری های گوش وحلق و بینی-چشم، شبیه خوانی(تامین اجتماعی) برای بیماری های زنان و زایمان در این مدت به ارائه خدمت به مردم می پردازند.

معاون درمان دانشگاه، فعالیت بیمارستان‌های سیدالشهدا برای تمامی رشته های تخصصی و شهید رجایی برای  بیماری های زنان و زایمان از مراکز درمانی دولتی در شهرستان آران و بیدگل در این طرح را اشاره کرد و گفت: بیمارستان خصوصی میلاد برای رشته های تخصصی و بیمارستان یثربی با بخش‌های  قلب، اورژانس، رادیوتراپی، شیمی درمانی و دیالیز در قالب طرح سلامت نوروزی در آماده‌باش کامل فعال است.

وی افزود: درمانگاه های شبانه روزی مرکزی، گلابچی، خیریه فاطمیه راوند، خیریه باقرالعلوم در کاشان و درمانگاه شبانه روزی امام خمینی در آران و بیدگل به همشهریان و مسافرین نوروزی خدمات ویزیت پزشک  عمومی، تزریقات و نوار قلب را ارائه خواهند کرد.

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: درمانگاه های شبانه روزی دندانپزشکی جم، سلامت و پارس در کاشان و مهر در آران و بیدگل آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران می باشند.

دکتر حاجی جعفری ادامه داد: کلینیک ویژه بیمارستان نقوی بعدازظهرها خدمات ویزیت متخصصین را به مراجعین در ایام نوروز ارائه خواهد نمود.

ساعت : 14:18 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :134