آماده باش 20 پایگاه جاده ای و شهری اورژانس 115 منطقه کاشان در نوروز

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، از  آماده باش 20 پایگاه جاده ای و شهری اورژانس 115 منطقه کاشان در نوروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر حسین ریاحی در نشست خبری نوروز در روز چهارشنبه مورخ 22/12/97 گفت: 13پایگاه جاده ای و 7 پایگاه شهری در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل همزمان از آغاز طرح سلامت نوروزی از تاریخ 25/12/97 لغایت 17/1/98 آماده خدمت رسانی می باشند.

به گفته وی، شهرستان کاشان دارای پنج پایگاه شهری و 10 پایگاه جاده ای و آران و بیدگل دارای دو پایگاه شهری و سه پایگاه جاده ای می باشد.

دکتر ریاحی افزود: 40 دستگاه آمبولانس فعال علاوه بر 2 دستگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در این ایام مستقر می باشند.

وی تصریح کرد: آمبولانس های جاده ای صبح ها از ساعت 9-12 و بعدازظهرها از ساعت 17-20 کنار جاده ها مستقر هستند.

وی، با بیان اینکه مرکز فرماندهی عملیات بحران در ساختمان مرکزی فوریت های پزشکی کاشان مستقر است، ادامه داد: هدایت کلیه عملیات هنگام مواقع بحرانی از مهم ترین فعالیت این مرکز است.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه یادآور شد: مرکز پایش و مراقبت های بالینی هدایت بیماران داخل و خارج دانشگاهی و مرکز ارتباطات 115 هدایت ماموریت های جاده ای را در این ایام به عهده دارند.

دبیر طرح سلامت نوروزی دانشگاه، پوشش منطقه کویری گردشگری مرنجاب به صورت 12 ساعته از 8 صبح لغایت 8 شب و انعقاد تفاهم نامه استفاده از آمبولانس هوایی اورژانس قم را از اقدامات ویژه امسال عنوان کرد.

ساعت : 14:16 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :122