مراسم گرامیداشت روز شهید در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز شهید در دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، رییس دانشگاه در این مراسم، با اشاره به آیه اول سوره مبارکه عنکبوت گفت: تمام فرماندهان جنگ از نیروهای جوان، پر توان، با وجدان و انگیزه بودند که تمام تلاش خود را در راه خدمت به کار گرفته و در یک کلمه بسیجی وار خدمت می کردند.

دکتر ابراهیم کوچکی افزود: اگر واقعا قصد خدمت را داریم باید با تکیه بر آیه "ایاک نعبد و ایاک نستعین" ایمان حقیقی داشته باشیم و از خدا بهترین ها راه را که همان صراط مستقیم است و راه کسانی که خدا به آنها نعمت داده است را طلب کنیم.

وی تصریح کرد: ما باید با تأسی از شهیدان، تمام وقت در راه پیشرفت کشور و خدمت به مردم گام برداشته و لحظه ای درنگ نکنیم همانند شهیدان که لحظه ای غفلت نکردند.

رییس دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با استمرار از راه شهدا بتوانیم تا پای جان در راه این مملکت و آرمان های امام راحل (ره) و انقلاب و شهدا گام برداریم.

حجت السلام و المسلمین شاه فضل مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم، با اشاره به آیه 169 سوره مبارکه آل عمران نکاتی را در مورد مقام و منزلت شهیدان بیان کرد.

گفتنی است در این مراسم با حضور خانواده شهیدان دانشگاه شهید رمضانعلی استادی و شهید محمد حسین مصلحی برگزار و دو اصله درخت به یادبود این شهیدان گرانقدر در جوار آرامگاه شهدای گمنام دانشگاه غرص شد.

ساعت : 14:15 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :160