در ایام دهه فجر صورت گرفت:

افتتاح بلوک زایمان بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل

بلوک زایمان بیمارستان شهید رجایی با حضور رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، سرپرست شبکه بهداشت و درمان، فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان آران و بیدگل  افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این افتتاح گفت: این مرکز دارای پنج تخت LDR می باشد و دارای امکاناتی از قبیل: انجام زایمان بدون درد اپیدورال، آزمایشات غربالگری بارداری، سونوگرافی و حضور همراه و مامای همراه از مرحله پذیرش تا بعد از زایمان می باشد.

دکتر ابراهیم کوچکی افزود: راه اندازی اتاق های تک نفره زایمان طبیعی را در راستای اهمیت فضای اختصاصی و محرمانه جهت ایجاد آرامش و احترام به مادران باردار می باشد و این فضا برای انجام زایمان فیزیولوژیک است که با استاندارد های کشور های توسعه یافته طراحی شده است.

رییس دانشگاه افزود: ساخت و تجهیز این  بلوک زایمان در  مساحت زیربنای 1200متر مربع و با هزینه بالغ بر بیست و دو میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی صورت گرفته است.

دکتر کوچکی در پایان راه اندازی سونوگرافی، انجام آزمایشات غربالگری در دوران بارداری، گرافی دندان و همچنین درمانگاه بیهوشی را از دیگر خدمات ارائه شده در بیمارستان شهید رجایی برشمرد.

ساعت : 12:55 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :504