به مناسبت ایام الله دهه فجر:

مرکزخدمات جامع سلامت روستای سن سن افتتاح شد

با حضور فرماندار ویژه شهرستان کاشان، معاون بهداشتی دانشگاه، بخشدار بخش مرکزی و جمعی از مسئولین مرکزخدمات جامع سلامت روستای سن سن  افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این راستا گفت: ساخت و تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت سن سن به مساحت زیربنای 343 متر مربع و با هزینه بالغ بر شش میلیارد ریال از ازمحل اعتبارات دانشگاهی و ملی صورت گرفته است.

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: قدمت ساختمان قبلی این مرکزکه درسال 1354 ساخته شده بود پاسخگوی نیاز مردم نبود، که بر اساس استانداردهای روز در مرکز جدید خدماتی از قبیل: مراقبت ازسلامت تمام گروه های سنی جامعه، خدمات سلامت دهان ودندان، محیط کار، مشاوره ومراقبت ازتغذیه سالم، مشاوره ومراقبت روانشناختی و آموزش جامعه درراستای ارتقاء سلامت ارائه خواهد شد.

دکتر مروجی، در ادامه با اشاره به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن گفت: هدف  تأمین و ارتقاء سطح سلامت جامعه است.

ساعت : 14:35 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :475