پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به آقای دکتر سعید نمکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پیامی انتخاب آقای دکتر سعید نمکی را  به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، متن پیام دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر سعید نمکی

وزیر محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان مقام عالی وزارت و کسب رای اعتماد قاطع از مجلس شورای اسلامی با حد نصاب 88.5 %  که نشاندهنده مقبولیت تحسین برانگیز شخصیت علمی و حرفه ای و اخلاقی جنابعالی می باشد را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بی شک رای قاطع نمایندگان پشتوانه ارزشمندی برای ادای تکلیف و پیشبرد اهداف کلان جنابعالی در این جایگاه خواهد بود. امیدواریم با تجربیات ارزنده شما در حوزه بهداشت و درمان شاهد پیشرفت این حوزه در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی باشیم.

اینجانب آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان را جهت همکاری فراگیر و همه جانبه در تمام حوزه های نظام سلامت با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تحت مدیریت جنابعالی را اعلام می دارم.

از خداوند بزرگ سلامتی و موفقیت روز افزون جنابعالی را خواستارم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

ساعت : 14:27 -  روز  : دو شنبه  - 15 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :483