با حضور سرپرست وزارت بهداشت:

پایگاه سلامت شهید اخباری نوش آباد افتتاح شد

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پایگاه سلامت شهید اخباری نوش آباد روز جمعه مورخ 12/11/97 افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این مراسم، با اشاره به آغاز ساخت پایگاه شهید اخباری نوش آباد از سال 1396 گفت: این پایگاه در زیربنای 250 متر مربع در یک طبقه احداث شد.

دکتر اعظم باقری افزود: برای ساخت این پایگاه  چهار میلیارد و 516 میلیون ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات پزشکی، دندان پزشکی، مامایی، پرستاری، مراقبین سلامت زن و مرد، مشاوره سلامت روان و تغذیه، واکسیناسیون و واحد سلامت محیط و کار را از بخش های این پایگاه عنوان کرد.

لازم به ذکر است: نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه، دکتر طاهر موهبتی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، فرماندار ویژه کاشان و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در این  دیدار حضور داشتند.

ساعت : 16:58 -  روز  : جمعه  - 12 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :622