در اولین روز از دهه فجر:

پایگاه های سلامت مادر و امام رضا (ع) در آران و بیدگل به بهره برداری رسید

در اولین روز از دهه فجر و با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پایگاه های سلامت مادر و امام رضا (ع)در آران و بیدگل به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم گفت: پایگاه سلامت امام رضا (ع) در زیربنای 233 متر مربع و از محل اعتبارات دانشگاه و با مشارکت خیر گرامی سلامت حاج رحمت ا... حاجی جمالی ساخته شده است.

دکتر حسین نیک زاد افزود: برای این پایگاه 3 میلیارد و 700 میلیون ریال هزینه شده که یک میلیارد و 700 میلیون ریال آن از سوی این خیر گرامی پرداخت شده است.

وی، با اشاره به احداث پایگاه سلامت مادر با زیربنای 480 متر مربع تصریح کرد: این پایگاه نیز از محل اعتبارات دانشگاه و مشارکت خیرسلامت حاج حسین ناظمی به بهره برداری رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به هزینه هشت میلیارد و 130 میلیون ریال برای احداث پایگاه سلامت مادر ادامه داد: از این مبلغ شش میلیارد ریال از سوی این خیر سلامت هزینه شده است.

وی، ارائه خدمات پزشکی، دندان پزشکی، مامایی، پرستاری، مراقبین سلامت زن و مرد، مشاوره سلامت روان و تغذیه، واکسیناسیون و واحد سلامت محیط و کار را از بخش های این مرکز عنوان کرد.

ساعت : 16:55 -  روز  : جمعه  - 12 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :635