با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت:

افتتاح بخش های نوزادان و NICUبیمارستان شهید بهشتی کاشان

با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساختمان جدید بخش های نوزادان و مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) مجتمع بیمارستان شهید بهشتی کاشان روز پنج شنبه مورخ 20/10/97 افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بخش های نوزادان با 21 تخت فعال و مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) با 13 تخت فعال به بهره برداری رسید.

دکتر ابراهیم کوچکی تصریح کرد: برای این بخش ها دوازده میلیارد ریال از محل اعتبار دانشگاه در زیربنای 630 متر هزینه شده است.

وی، با اشاره به اینکه این بخش ها دارای امکانات به روز و پیشرفته است، ادامه داد: ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به نوازادان نارس و بیمار از مهمترین ویژگی این بخش ها است.

یادآور می شود این بخش ها در بیمارستان وجود داشته ولی جهت ارائه خدمات با کیفیت و بهتر به شهروندان ساختمان جدید احداث شده است.

لازم به ذکر است: نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، دکتر اصغر عبادی فرد مدیر توسعه و تحقیقات وزارت بهداشت، دکتر حسین وطن پور مدیر توسعه فناوری وزارت بهداشت، دکتر مصداقی نیا عضو هیات امناء دانشگاه، دکتر محمد زارع رئیس اسبق دانشگاه،اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران و مسئولین در این مراسم حضور داشتند.

ساعت : 18:22 -  روز  : جمعه  - 21 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :392