در آستانه چهلیمن سالگرد انقلاب اسلامی:

نشست چهل سال افتخار، چهل سال اقتدار در دانشگاه برگزار شد

نشست چهل سال افتخار، چهل سال اقتدار با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، مشاور امور بانوان و جمعی از اساتید و کارکنان روز سه شنبه 18/10/97 در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی به همت امور بانوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، خانم دکتر طوبی کرمانی استاد فلسفه دانشگاه تهران در این نشست، ضمن اشاره به اتفاقی نبودن انقلاب اسلامی ایران، گفت: این انقلاب و نظام دارای پشتوانه قوی است و براساس یک فلسفه غنی اسلامی و اندیشه حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفته است.

عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور، با تاکید بر ایمان به توحید افعالی،  این توحید را اصلی ترین اعتقاد امام (ره) دانست و گفت:  توحید افعالی یعنی بپذیریم که هیچ چیز و هیچ کس جز خدا صاحب قدرت نیست و اگر کسانی یا حکومتی جز خدا را قدرت ندانند طبیعی است که از هیچ کس نمی ترسند و جز خدا از کسی کمک نمی خواهند.

عضو شورای مشارکت های زنان خیرین سلامت، با عنوان اینکه ما اکنون با بیش از هشت درصد رشد در علم، رتبه اول رشد علمی جهان را داریم، تحریم اقتصادی و مشیت های سخت را آزاردهنده خواند و تاکید کرد: این مسئله در صورتی که ناامید نشویم و به توحید افعالی ایمان داشته باشیم، نابود کننده نیست.

مدیر کل امور اجتماعی و ایرانیان خارج از کشور تصریح کرد: ما مسلمانان دو سرود، دو پرچم و دو جامعه داریم؛ که سرود اول مخصوص هر کشور و سرود بعدی معنوی است،پرچم اول مخصوص هر کشور است که برافراشته می‌شود و پرچم دوم، عفاف و پوشش ماست و در آخر جامعه اول همان کشورمان و جامعه دوم همان جامعه جهانی اسلامی است.

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه نیز در این نشست، هدف تشکیل این جلسه را به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی عنوان کرد.

خانم دکتر طاهره مازوچی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان را یکی از دستاور این انقلاب برشمرد که در سال 1365 با دویست دانشجو  تاسیس شده است که هم‌اکنون پس از گذشت این سال ها با پنج دانشکده و ۵۱ رشته دانشگاهی فعالیت دارد.

ساعت : 13:4 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :265