پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته حسابدار

رئیس دانشگاه در پیامی "هفته حسابدار" را به تمامی همکاران فعال در این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، متن پیام تبریک دکتر  کوچکی به شرح ذیل است:

15 آذرماه "روز حسابدار" یادآور همگرایی و خرد ورزی جمعی و اعتلای نقش بی بدیل حسابداران در عرصه های مختلف اقتصادی، مالی، ذیحسابی و حسابرسی است.

حرفه حسابداری از طریق ارائه اطلاعات درست به مدیران نقش بسزایی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی هر سازمانی دارد و تنها حسابداران هستند که می‌توانند به اعداد معنا ببخشند.

حسابداری به عنوان یکی از مشاغل مهم و حساس در هر نهاد و سازمان بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف سازی در کار خود بنیه مالی سازمان را تقویت نماید.

اینجانب روز و هفته حسابدار را به همه همکاران در این حرفه تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان، از زحمات یکایک آنان تقدیر و تشکر می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 9:10 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :196