با حضور دانشگاه های قطب هفت کشور:

کارگاه آموزشی مدلسازی و استقرار فرایندها در دانشگاه برگزار شد

با حضور دانشگاه های قطب هفت کشور،کارگاه آموزشی "مدل سازی و استقرار فرایندها به روش"BPMN در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه در این کارگاه، توضیحاتی مختصر در خصوص هدف برگزاری دوره و ترسیم فرایندها در دانشگاه های علوم پزشکی بیان کرد.

مهندس دوروزی نماینده وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نیز در این کارگاه، محتوای تئوری "ترسیم فرایند بر مبنای استاندارد BPMN" را ارائه کرد.

اکبری مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز ضمن تشکر از برگزاری این کارگاه، انتظارات از برگزاری این دوره و دوره های آتی را بیان نمود.

این گزارش حاکیست: در این کارگاه به ترسیم چند نمونه از فرایندهای حوزه پژوهشی به صورت کارگروهی پرداخته شد.

همچنین مقرر گردید کلیه دانشگاه های قطب هفت کشور  شامل اصفهان، کاشان، یزد و شهرکرد طبق گانت چارت پیشنهادی مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام کنند.

شایان ذکر است: ترسیم فرایندهای مربوط به انجام وظایف حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ها توسط مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع به دانشگاه های قطب هفت کشور واگذار گردیده است، بدین منظور کارگاه آموزشی ترسیم فرایندهای حوزه معاونت تحقیقات و فناوری با حضور مدیران و کارشناسان توسعه سازمان و تحول اداری و حوزه پژوهشی دانشگاه های این قطب و نماینده مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع در محل سالن غدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 12:55 -  روز  : چهار شنبه  - 14 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :148