جلسه تحول سلامت دانشگاه برگزار شد

جلسه تحول سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء در سالن شهداء ستاد مرکزی روز یکشنبه 13/08/97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت ملزومات مصرفی پزشکی توسط مراکز درمانی موضوع اصلی این جلسه بود.

برپایه این گزارش: راه اندازی میز کار و ثبت درخواست در سامانه HIS برای تحویل مفروضات مصرفی پزشکی، به روز رسانی روزانه قیمت دارو و ملزومات مصرفی پزشکی موجود در سامانه HIS بیمارستان براساس آخرین قیمت اعلامی از سوی سازمان های بیمه گر و ... از جمله موارد مطروحه در این نشست بود.

این گزارش حاکیست: ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت دارو در مراکز درمانی موضوع جلسه آینده این کمیته می باشد.

ساعت : 14:20 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :224