کسب رتبه نخست دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در همایش مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کسب مقام اول دو دانشجوی استعداد درخشان این دانشگاه در اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونت های منتقله از خون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر عباس تقوی اردکانی گفت: فاطمه حاجی رضایی دانشجوی کارشناسی پرستاری و فاطمه مقصود دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پرستاری در بخش مسابقه دانشجویی چالش ایده«BBI Idea Challenge» با ارایه طرح  «REBIRTH» موفق به کسب رتبه نخست شدند.

وی گفت: این همایش در سه بخش ارائه مقالات، ارائه پوستر و ایده پردازی برگزار شده بود که در بخش ایده پردازی این همایش، دو تیم از دانشگاه علوم پزشکی کاشان پس از بررسی پروپوزال های ارسالی منتخب و جهت شرکت در بخش ارائه حضوری دعوت شدند.

معاون آموزشی دانشگاه افزود: یک تیم در حوزه HTLV-1با حضور مهدی رفیعی دانشجوی پزشکی (سرگروه، مجری طرح و ارائه دهنده) و تیم دیگر در حوزهHIV با حضور فاطمه حاجی رضایی دانشجوی کارشناسی پرستاری (سرگروه، مجری طرح و ارائه دهنده) و فاطمه مقصود دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری (پاسخگو) با ارائه ایده REBIRTHدر این مسابقه حضور داشتند.

گفتنی است ایده REBIRTH(به معنای تولد دوباره) طراحی و ساخت بازی آموزشی رایانه ای جهت کاهش استیگمای (انگ و برچسب) ناشی از بیماری ایدز و آموزش در مورد بیماری ایدز است.

ساعت : 14:12 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :168