کمیته راهبردی مبارزه با بیماری ایدز در کاشان تشکیل جلسه داد

کمیته راهبردی مبارزه با بیماری ایدز صبح روز شنبه مورخ 5/9/90 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تشکیل جلسه داد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه در این جلسه گفت: این کمیته به منظور تصمیم گیری در زمینه کنترل و پیشگیری بیماری ایدز دو ماه یکبار تشکیل جلسه می دهد.

دکتر حسن الماسی در ادامه به بیان تاریخ شیوع بیماری ایدز و اقدامات کشورهای جهان برای مبارزه با این بیماری مهلک پرداخت.

وی در ادامه آماری از بیماری ایدز در جهان، ایران و کاشان ذکر کرد و افزود: این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی، تعداد افراد آلوده به این ویروس را در هر جامعه ای، چهار تا پنج برابر آمار ثبت شده تخمین می زند.

رئیس دانشگاه نیز در این جلسه ضمن گرامیداشت فرارسیدن ایام ماه محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر، خواستار پیگیری اجرای مصوبات و تصمیمات متخذه ، توسط دبیرخانه کمیته شد.

گفتنی است فرمانداری، شهرداری، اداره زندانها، سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، نیروی مقاومت بسیج، جمعیت هلال احمر، پایگاه انتقال خون، آموزش و پرورش، بیمه خدمات درمانی، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، خبرگزاری ایرنا، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه کاشان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان رفاهی و تفریحی شهرداری کاشان اعضای کمیته راهبردی مبارزه با بیماری ایدز شهرستان را تشکیل می دهند.

ساعت : 9:46 -  روز  : دو شنبه  - 7 /  9 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1213