برگزاری نشست شورای آموزشی دانشگاه

سیصدو هشتادو یکمین نشست شورای تخصصی آموزشی دانشگاه با حضور کلیه اعضا در محل دانشکده بهداشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی اردکانی معاون آموزشی دانشگاه در ابتدای نشست، بر اهمیت جایگاه شورای آموزشی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت های آن به ویژه در خصوص بررسی کیفیت آموزشی موسسه و کیفیـت آموزش اعضای هـیأت علمی تاکید کرد.

وی،خواستار تدوین گزارش های دوره‌ای و تحلیلی از وضعیت رشته‌ها، مقاطع و برنامه‌های آموزشی در موضوعات مختلف و راه کارهای عملی جهت بهبود وضعیت موجود شد.

دکتر مصطفایی سرپرست دانشکده بهداشت دانشگاه نیز، گزارش اجمالی از فعالیت های دانشکده ارائه کرد.

این گزارش حاکیست: در ادامه این نشست، پیشنهادات و  موارد ارسالی از دانشکد ها مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

ترکیب و وظایف شورای تخصصی آموزشی دانشگاه

ساعت : 15:54 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :215