کسب رتبه اول توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سیزدهمین جشنواره شهید رجایی

سرپرست دانشگاه دکتر محمدرضا نیکبخت گفت: بر اساس ارزیابی عملکرد صورت گرفته از دستگاه های اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان موفق به کسب رتبه اول در بین کلیه دستگاه های اجرایی استان اصفهان در سیزدهمین جشنواره شهید رجایی گردید و از سوی استاندار محترم اصفهان جناب آقای دکتر ذاکر اصفهانی در مراسمی که در تاریخ 29/7/89 با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران و روسای ادارات برگزار شد مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر نیکبخت افزود: این موفقیت در ادامه کسب رتبه دوم در دوازدهمین جشنواره شهید رجایی سال قبل حاصل شده که با تلاشهای بعمل آمده توانست علاوه بر کسب رتبه اول در بین 21 دستگاه اجرایی گروه وزارتخانه ها و سازمان های دولتی مستقل وابسته به نهاد ریاست جمهوری، موفق به کسب رتبه اول در بین کلیه 71 دستگاه اجرایی استان اصفهان گردید و به عنوان تنها دستگاه اجرایی برتر استان اصفهان به معاونت محترم توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری معرفی گردید.

همچنین دبیر کمیسیون تحول اداری رضا نعناکار گفت: مستندات این ارزیابی با بیش از 4000 صفحه و بر اساس برنامه تدوین شده جامع تحول اداری دانشگاه در سال 88 بصورت کاملاً الکترونیکی جهت شاخصهای عمومی و اختصاصی در زمینه فعالیتهای اصلی دانشگاه بر مبنای 2000 نمره توسط دبیرخانه کمیسیون تحول اداری تهیه گردیده است.

وی شاخصهای عمومی ارزیابی عملکرد سال 88 شامل 7 محور را اینگونه بیان نمودند:

1. اثربخشی و کارایی در فرایندها و روش ها

7. ارتقای سلامت اداری

- برنامه ارتقای سلامت اداری
- پیشگیری و مبارزه با رشوه

به گفته وی، ارزیابی علمکرد دستگاه های اجرایی هر سال در قالب جشنواره شهید رجایی از سوی استانداری های کشور صورت می گیرد.

ساعت : 11:52 -  روز  : شنبه  - 1 /  8 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2393