کمیته انطباق امور با موازین شرعی دانشگاه برگزار شد

کمیته انطباق امور با موازین شرعی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 21/6/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه،رئیس دانشگاه در این نشست با اشاره به شعار امسال رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) با عنوان "حمایت از تولید ایرانی"، بر پیروی و اقدام براساس این شعار و خرید کالای ایرانی تاکید کرد.

دکتر کوچکی، همچنین خواستار برپایی نمایشگاهی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس همزمان با هفته اول مهرماه سال جاری شد.

دکتر گیلاسی معاون دانشجویی فرهنگی و دبیر کمیته انطباق امور با موازین شرعی دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد 6 ماهه این کمیته را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: اعضاء در این نشست پیشنهادات و نظرات خود را در راستای گزارش عملکرد کمیته بیان کردند.

ساعت : 13:46 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :226