پیاده روی بانوان پایان بخش برنامه های هفته سلامت زنان در دانشگاه

هفته سلامت زنان با برگزار ی برنامه های متنوع ورزشی از سوی دفتر مشاور امور بانوان سرپرست دانشگاه گرامی داشته شد.

بانوان دانشگاه در این هفته در دو مسابقه ورزشی دارت و آمادگی جسمانی شرکت نمودند، همچنین برنامه روز دوشنبه گروه گوهنوردی همنورد دانشگاه به همین مناسبت برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بین همنوردان دانشگاه که به کوههای روستای دره از روستاهای حومه شهر کاشان عزیمت کرده بودند گفت: ورزش از بسیاری بیماریها پیشگیری می کند و یا علائم بسیاری از بیماریهای را تسکین می دهد.

دکتر محمدرضا نیکبخت افزود: با ورزش می توانیم افسردگی را که جزء بیماریهای شایع در زنان می باشد، کاهش داده و آن را ریشه کن کنیم.

به گفته وی، هم اکنون به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور ، سلامت جامعه به ویژه زنان ارتقاء یافته است بطوریکه شاخص امید به زندگی در زنان بالاتر از مردان است.

وی تصریح کرد: در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 88 ، یک مورد مرگ مادری وجود داشت که این مورد نیز دارای سابقه بیماری قلبی بود.

وی بر انجام حرکات ورزشی و شرکت در برنامه های ورزشی دانشگاه تاکید کرد و از همنوردان خواست: همه کارکنان دانشگاه را به شرکت در این برنامه ها تشویق کنند.

انجام پیاده روی توسط بانوان دانشگاه در مسیر ورودی محوطه دانشکده پزشکی تا فضای سبز انتهایی این محوطه ( باغهای پسته کاری) آخرین برنامه هفته سلامت زنان بود که صبح روز چهارشنبه مورخ 28/7/89 در آغاز وقت اداری به مدت نیم ساعت انجام شد.

ساعت : 7:57 -  روز  : شنبه  - 1 /  8 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1551