3:52:06 AM   1396 / 07 / 01       ورود

امام باقر (ع): أحَبُّ المؤمنینَ إلَى اللَّهِ أسألُهُم. محبوبترین مؤمنان نزد خدا آنانند که بیشتر دعا کنند. ( میزان الحکمة: ج 4- ص24-ح 5793 )

نتایج نهایی شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی در کاشان اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دبیر این جشنواره برگزیدگان رشته ترتیل خواهران را به ترتیب مرضیه سیاهپوش ازتهران ، کوثر نادم بویینی از اصفهان و هاجر پورپولاد از شیراز و نفرات برگزیده رشته قرائت ترتیل برادران را سیدمهدی میرمحمدی از تهران، حامد هوشنگ از یزد و مرتضی میرزامراد از شیراز به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی کرد.
دکتر طاهره مازوچی افزود: نفرات برگزیده رشته قرائت تحقیق در بخش برادران ابولفضل خلیلی از بقیه ا...، ابوذر کرمی از اراک، امیر مصدق از مشهد و نفرات برگزیده رشته قرائت تحقیق خواهران سمیه جعفری از یزد، سیما خلیلی از یاسوج و سپیده مختاری از تهران هستند.
 وی نفرات برگزیده رشته حفظ کل خواهران را نیز فهیمه نمازی از کاشان، ریحانه مدنیان از شهید بهشتی زهرا مقیمی از تهران و نفرات برگزیده این رشته در بخش برادران را امیرحسین امیری از تهران، مهدی شریف زاده از تهران و مجتبی شیخانی از مشهد اعلام کرد.
به گفته وی رشته حفظ 20 جزء برادران نفر اول ندارد و آقایان عرفان خلفی از اهواز ،محمدصادق نوری صفا از اصفهان و مصطفی فرهنگ از اهواز به عنوان تفرات دوم تا چهارم و برگزیدگان اول تا سوم این رشته در بخش خواهران طاهره نائبی از قم ،فاطمه دهقان از جهرم و صفورا محمدی از اصفهان هستند.
 مازوچی، معرفی شدگان حفظ 10 جزء برادران را سعید صالحی نژاد از یزد ،محمود حریری از خوزستان و سید موسی زین العابدین از تهران و برگزیدگان این رشته در بخش خواهران را حورا حچیمی از اهواز ، الهه منصوری از اصفهان و سمیه رحمتی از بیرجند اعلام کرد.
 وی اظهار داشت: معرفی شدگان رشته حفظ پنج جزء خواهران به ترتیب زینب وکیلی از قم ،فاطمه پرپور از کرمان و نرگس سالخورده و نفرات برگزیده این رشته در بخش برادران حمیدرضا فرزین از دانشگاه علوم پزشکی ارتش، علی باقری اصل از ایلام و محمدمهدی نصیری از شیراز می باشند.
دبیر شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خاطرنشان کرد: محسن طاهری از کاشان، محمدعلی برزوئی از اراک و خدیجه چروی از گناباد منتحبین در رشته کتبی تفسیر هستند.
مازوچی نفرات برگزیده در رشته ترجمه و مفاهیم قرآن کریم این جشنواره را هم حمید حسینی از بیرجند، زهرا خیالی از یاسوج و صابره منتظران از یزد ذکر کرد.
 وی نفر اول بخش پژوهش را مهدی صالحی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان با موضوع اثر حفظ قرآن بر سلامت و سازگاری اجتماعی ، عاطفی و آموزشی دانش آموزان پسر در شهرستان فریدن در سال1389عنوان کرد و گفت : ریحانه علیخانی بروجنی ، سیده مرجان ربیعی ساداتی و فتانه منصوری از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با عنوان دیدگاه قرآن در مورد اتانازی در اخلاق پزشکی به عنوان برگزیدگان دوم و مهران علیجان زاده از علوم پزشکی قزوین با عنوان بررسی نقش قرآن و معنویت در ارتقاء بهداشت و سلامت فرد و جامعه نفر سوم این رشته هستند.
 به گفته وی برگزیدگان بخش هنری جشنواره با موضوع نماهنگ به ترتیب : محمد یوسفی رو بیات از زاهدان ، محمد جواد صرامی از اصفهان و حسام الدین خضری از بوشهر و رتبه های برتر در بخش عکس به ترتیب: علی عظیمی نژاد از زنجان ، اصغر تنها از سمنان و مهدی صالحی از کاشان می باشند.
مازوچی برگزیدگان بخش نشریه جشنواره را نیز بدون داشتن رتبه اول فاطمه ربیعی از کاشان و وحیده قاری زاده از یزد به عنوان نفرات دوم و برگزیدگان نقاشی را هم بدون رتبه اول سودابه علیدادی شمس آبادی و یاسمن حبیب زاده عمران از بابل به عنوان نفرات دوم و سوم این رشته هستند.
وی در پایان گفت: برگزیدگان بخش خوشنویسی درخط نستعلیق محمد مهدی پور از قزوین ، در خط شکسته نستعلیق سعید صحرایی از لرستان و در خط ثلث و نسخ سید محمد سجاد سجادیان از کاشان می باشند.

ساعت : 17:59 -  روز  : پنج شنبه  - 29 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 43 / تعداد نمايش :2162