8:41:08 PM   1396 / 08 / 26       ورود

امام باقر (ع): أحَبُّ المؤمنینَ إلَى اللَّهِ أسألُهُم. محبوبترین مؤمنان نزد خدا آنانند که بیشتر دعا کنند. ( میزان الحکمة: ج 4- ص24-ح 5793 )

قرائتی: انتقال مفاهیم واقعی قرآن به جوانان همانند سدی در برابرسایرمکاتب است

رییس ستاد ترویج قرآن کشورگفت: انتقال مفاهیم واقعی قرآن به جوانان همانند سدی محکم در برابر سایر مکاتب است.

حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، اظهارداشت:‌ اگر مفاهیم قرآن به معنای واقعی ،‌ بین جوانان ترویج پیدا کند، سایر مکتب ها جذابیتی نخواهند داشت.
وی افزود: ارایه ناصحیح آموزه های قرآن به برخی از جوانان مانع رویکرد آنها به دین شده است.
وی با انتقاد از ارایه همراه با دخل، تصرف و ناقص دین به نسل جوان گفت: متن دین در صورتی که عملی شود، جاذبه ایجاد می کند.
وی تاکیدکرد: اگر صورت زیبای دین به جوان ها نشان داده شود آنها از همه مکتب های دیگر بریده می شوند.
وی با بیان اینکه عامل ارائه ناصحیح دین و تعالیم قرآن به نسل جوان خرافات است، تصریح کرد:‌ فهم نادرست از دین موجب شده با کج فهمی ها ،دین در همه عرصه های زندگی وارد نشود.
حجت الاسلام قرائتی، تدبر و تعمق در قرآن و عملی کردن تعالیم این کتاب انسان ساز را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: به عنوان نمونه ما صدها نکته حقوقی، اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی و سیاسی را تنها در چند آیه یافته ایم که این مساله ظرفیت بسیار والای این کتاب هدایت را نشان می دهد.
وی گفت:‌ عمر انسان بایستی صرف امور مفیدی شود که در چهارچوب فردی و اجتماعی واجب و مستحب است.
قرائتی آیات قرآن را در همه ابعاد زندگی و چالش های عصر حاضر پاسخگو دانست وافزود: معضل مهم جامعه ما ازدواج جوانان است که اگر طبق تعالیم قرآن انجام شود بسیار ساده و بی دغدغه خواهد بود.
وی در پایان خطاب به جوانان توصیه کرد با تدبر در آیات قرآنی توصیه های خداوند سبحان را وارد زندگی خود کنند.
شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی از بیست و هفتم اردیبهشت به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد.

ساعت : 17:54 -  روز  : پنج شنبه  - 29 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 43 / تعداد نمايش :1298