9:45:21 PM   1396 / 07 / 04       ورود

امام باقر (ع): أحَبُّ المؤمنینَ إلَى اللَّهِ أسألُهُم. محبوبترین مؤمنان نزد خدا آنانند که بیشتر دعا کنند. ( میزان الحکمة: ج 4- ص24-ح 5793 )

دکتر مازوچی: خوشحالیم که جشنواره قرآنی در شهر دارالمؤمنین کاشان برگزار می‌شود

دبیر شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی اظهار کرد: دانشجویان علوم پزشکی به دلیل داشتن درس‌های سنگین زمان بسیار کوتاهی را برای فراگیری علوم قرآنی دارند.

طاهره مازوچی، دبیر شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، با اعلام این مطلب گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان مفتخر است که مرحله نهایی شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی را همراه با رویش گل‌های محمدی پذیرفته است.

وی در ادامه افزود: شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی از 27 اردیبهشت‌ماه آغاز و تا 30 اردیبهشت ادامه دارد و نفرات برگزیده در مراسم اختتامیه مورد تجلیل و تکریم قرار خواهند گرفت.

دبیر شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی اظهار کرد: از دی‌ماه سال گذشته که وزارت بهداشت و آموزش پزشکی نامه‌ای را برای پذیرش میزبانی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال کرد، دانشگاه علوم پزشکی کاشان بدون درنگ این میزبانی را پذیرفت.

مازوچی تصریح کرد: خوشحالیم که این جشنواره قرآنی در شهر دارالمؤمنین کاشان برگزار می‌شود و امیدواریم این خدمت را به نحو بسیار خوب انجام دهیم و جشنواره قرآنی به یادماندنی را برگزار کنیم.

وی گفت: این جشنواره همانند سال‌های قبل در بخش‌های شفاهی، کتبی و پژوهشی، همچنین بخش هنری که امسال به این جشنواره اضافه شد و در حال برگزاری است و حدود 415 نفر از دانشجویان و نخبگان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حال رقابت هستند.

دبیر شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی عنوان کرد: در جنب سالن برگزاری مسابقات نمایشگاه هنری قرآنی برگزار شده و آثار دانشجویان خلاق در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است؛ همچنین نمایشگاهی از مسائل کشور بحرین نیز به نمایش گذاشته شده است.

مازوچی بیان کرد: در راستای نهادینه‌کردن فرهنگ قرآنی در بین دانشجویان امشب، کرسی تخصصی تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان بین‌المللی برگزار می‌شود. شب گذشته نیز با حضور دانشجویان و استادان این دانشگاه دعای توسل قرائت شد و دانشجویان از فضای معنوی این مراسم استفاده کردند.

وی اظهار کرد: برگزاری شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی فضای دانشگاه‌ها و شهر کاشان را قرآنی و نورانی کرده و این نورانیت با تلاوت‌هایی هر روزه قرآن کریم بیشتر می‌شود؛ زیرا هر کجا که قرآن کریم تلاوت می‌شود، خداوند برکت و نورانیت خود را به آن مکان ارزانی می‌دارد.

دبیر شانزدهمین جشنواره قرآن دانشجویان علوم پزشکی در مورد سطح پائین شرکت‌کنندگان گفت: یکی از علت‌های این امر زمان برگزاری این مسابقات است؛ زیرا اردیبهشت‌ماه به طور معمول زمان برگزاری امتحانات میان ترم است و این به دلیل داشتن درس‌های سنگین علوم پزشکی است که این عزیزان زمان بسیار کوتاهی را برای فراگیری علوم قرآنی دارند.

ساعت : 17:14 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 43 / تعداد نمايش :1245