8:42:50 PM   1396 / 08 / 26       ورود

امام باقر (ع): أحَبُّ المؤمنینَ إلَى اللَّهِ أسألُهُم. محبوبترین مؤمنان نزد خدا آنانند که بیشتر دعا کنند. ( میزان الحکمة: ج 4- ص24-ح 5793 )

پیام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به شانزدهمین جشنواره قرآن علوم پزشکی

مرضیه وحیددستجردی پیامی به مرحله نهایی شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارسال کرد. متن این پیام چنین است؛

با سلام و درود به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و خاندان پاک و مطهرش و سلام و درود به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، شهدای انقلاب و مقام معظم رهبری و همچنین بر شما عزیزان حاضر در این جشنواره قرآنی.

در شرایطی که مسلمین در برابر هجوم بی‌رحمانه دشمنان احتیاج به اتحاد و همبستگی دارند، بهترین راه این است که همگی گرد قرآن جمع شوند، این همان حبل‌الله و رشته محکم الهی است، «و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا» که تمام دل‌ها را به هم مربوط می‌کند.

انسان‌ها در گذار از پیچ و خم این هزار دالان دنیا، نشستن زنگار بر وجوه دلشان لاجرم است، ولی طبیب شفیق نیز درمان آن‌را قرار داده که به فرموده رهبر فرزانه انقلاب، درمانش آیات نورانی مصحف مسلمانان در اعلا درجه اثر می‌باشد.

این موضوع برای شما جوانان دانشجوی ام‌القرای تشیّع اهمیت دو چندان دارد که ان‌شاء‌الله از همین ابتدای جوانی که دل‌هایتان در بهار معنوی قرار دارد، تحت نزول باران نورانی آیات وحی در این برهوت مادی‌گرایی بهاری بماند.

دانشجویان عزیز، بهترین معرف قرآن مجید، خود قرآن است که آن‌را «نور و کتاب مبین» معرفی کرده و به وسیله آن، خداوند همگان را به طریق سلامت و سعادت رهنمون می‌گرداند.

قرآن کریم جامع‌ترین، هماهنگ‌ترین و ماندگارترین دستورالعمل خداوند متعال برای زندگی سعادتمند، فاخر و عزتمند برای بشریت در سیر الی‌الله می‌باشد که نیاز به آموزه‌های تابناک آن در جهان و عصر امروز بیش از گذشته حس می‌شود.

مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای تحقق اهداف منشور توسعه قرآنی کشور و کمیسیون پژوهش و آموزش عالی در نظام بهداشت و سلامت کشور و تعمیق فرهنگ غنی قرآن کریم و سیره ائمه معصومین(ع) فعالیت‌های مختلف پژوهشی، آموزشی و تبلیغی و ترویجی را شروع نموده که برگزاری کنگره‌های قرآن پژوهی و جشنواره‌های قرآنی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز از نمونه‌های آن می‌باشد.

امید آن دارم تا دانشگاهیان ما به ویژه دانشجویان گرامی با انس و الفت مستمر و دایمی با قرآن، لذت راهیابی به خلوت حضرت حق را که از هر لذت و کامیابی دنیوی عمیق تر و دل انگیزتر است، درک نموده و با تلاش وافر این کتاب شفا، هدایت و رستگاری را در زندگی خود ساری و جاری نمایند.

بار دیگر به برکت ثقل اکبر جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی عامل همدلی و وحدت گردید و با برگزاری این جشنواره عطر معنویت و روحانیت در فضای جامعه دانشگاهی سرشار گردید.

در پایان حضور سروران عزیز را در این جشنواره، گرامی می‌دارم و از زحمات همه دست‌اندرکاران و عزیزانی که موجب برپایی این جمع قرآنی گردیده‌اند، به‌ویژه مسئولان و عزیزان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کاشان تشکر و قدردانی می‌نمایم.

ساعت : 13:29 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 43 / تعداد نمايش :1182