4:12:43 AM   1397 / 07 / 26

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س):

مراسم بزرگداشت روز زن به همراه تجلیل از بانوان منتخب دانشگاه برگزار شد

در این مراسم دکتر مازوچی مشاور امور بانوان دانشگاه ضمن تبریک فرخنده میلاد حضرت زهرا "س" با اشاره به راه اندازی شورای مشارکت‌های مردمی زنان مجمع خیرین سلامت کاشان که در شهریور ماه سال96 تشکیل شد،‌ اولویت اصلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بخش سلامت را ساخت و تجهیز  بیمارستان بقیة الله شهرستان بیان کرد و از بانوان خیر حوزه سلامت شهرستان از جمله فقیه و تفضلی تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه این مراسم دکتر مهدی دوایی دکترای علوم تربیتی و کارشناس روانشناسی تربیتی ضمن تعریف کلمه هویت به بیان و تبیین هویت عشق پرداخت. وی از جمله عوامل شکل گیری هویت عشق را توجه کردن افراد به یکدیگر در خانواده ها و داشتن رابطه های دو به دو اشاره کرد و گفت: پدر خانواده علاوه بر رابطه ای که به طور گرم و صمیمی با همه اعضا ی خانواده دارد؛ باید رابطه دو به دویی نیز با هر یک از اعضای خانواده دنبال کند.

دکترای علوم تربیتی در تبیین عقل ورزی در شکل گیری هویت عشق افزود: زمانی هویت عشق در ما صورت می گیرد که این هویت با شناخت و عقل ورزی همراه باشد. رشد اخلاقی تابعی از رشد عقلانی است، یعنی هر چه انسان عقلش بیشتر شد، اخلاقیات بیشتر در رفتار او نمود پیدا می کند.

در پایان این مراسم با حضور دکتر طاهره مازوچی و همچنین معاونین توسعه و بهداشتی از بانوان منتخب حوزه ه های مختلف دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد.

ساعت : 10:32 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :99