3:23:51 PM   1397 / 03 / 04

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در پیامی روز زن را به بانوان شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به مناسبت میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر با صدور پیامی این روز را به تمامی مادران و بانوان کارمند تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر طاهره مازوچی به شرح ذیل است:

حضرت زهرا(س) والاترین بانوی جهان در تمام قرون است و زندگی و تعالیم ایشان بهترین الگوی مطلوب زنان است.

میلاد با سعادت و سراسر نور و برکت امّ الائمه، بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را خدمت تمامی زنان مخصوصا بانوان محترم شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان که حضورشان در عرصه کار و تلاش با تأسی به حضرت زهرا (س) و با اتکاء بر خصایصی نظیر سخت کوشی، قناعت، نجابت، عفاف و ازخودگذشتگی، زمینه های ارتقاء مادی و معنوی جامعه را فراهم آورده است؛ تبریک عرض نموده و از درگاه الهی توفیق در تمامی عرصه های زندگی را برایشان آرزومندم.

دکتر طاهره مازوچی

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه

ساعت : 12:46 -  روز  : پنج شنبه  - 17 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :46