6:40:43 PM   1397 / 05 / 25

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

مراسم اختتامیه نمایشگاه حجاب و عفاف فاطمی همراه تقدیر از برندگان مسابقه دارت برگزار شد.

مراسم اختتامیه نمایشگاه حجاب فاطمی همراه تقدیر از برندگان مسابقه دارت برگزار شد.

صبح امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۶ اختتامیه نمایشگاه حجاب فاطمی با حضور مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی، دانشجویی و مدیرامور فرهنگی و سایر عوامل اجرایی برگزار شد.

دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان دانشگاه ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه  زهرا سلام ا...علیها  از معاون فرهنگی، دانشجویی و عوامل اجرایی نمایشگاه تقدیر کرد.

در ادامه از نفرات اول تا سوم مسابقه دارت با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد

.

نمایشگاه حجاب و عفاف فاطمی هم‌زمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) از تاریخ ۲۳ لغایت ۳۰ بهمن ماه جاری از ساعت ۸ صبح الی ۱۴در محوطه آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه دایر بود. انواع ملزومات حجاب و عفاف بانوان در نمایشگاه مذکور عرضه و به فروش رسید.

همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه مسابقه دارت توسط امور بانوان دانشگاه برگزار شد.

جهت مشاهده اسامی برندگان مسابقه دارت کلیک کنید.

ساعت : 12:22 -  روز  : دو شنبه  - 30 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :76