12:28:30 AM   1397 / 02 / 03

امور بانوان

برگزاری  پیاده روی بانوان بمناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی

برگزاری پیاده روی بانوان بمناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی

مراسم پیاده روی ویژه  بانوان شاغل در دانشگاه صبح روز سه شنبه 96/08/02 در دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه  با اعلام این خبر گفت : این مراسم به همت امور بانوان با همکاری اداره رفاه کارکنان و امور فرهنگی دانشگاه بمناسبت هفته " ملی سلامت بانوان ایرانی " برگزار شد .

دکتر مازوچی افزود : این برنامه از ساعت 7/30 صبح با حضور بانوان واحدهای محتلف دانشگاه از محل درب ورودی دانشگاه آغاز و با نرمش صبحگاهی همراه بود.

مشاور امور بانوان  رئیس دانشگاه  ضمن تشکر از حضور بانوان در این مراسم با توجه به شعار این هفته " ورزش،  نسخه رایگان سلامت " اظهار امیدواری کرد این برنامه ها تداوم داشته  باشد .

مراسم پذیرایی و اهدای جوایز باحضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معاون  دانشجویی فرهنگی، معاون محترم دفتر نهاد رهبری، مسئول اداره رفاه کارکنان و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 10:46 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :94