7:16:45 AM   1396 / 09 / 04

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

پیام تبریک مشاور امور بانوان رییس دانشگاه به مناسبت قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ‎در دومین المپیاد کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور

دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رییس دانشگاه طی پیامی​ قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دومین المپیاد کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر می باشد:

فتح سکوی نخست والیبال بانوان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، مایه مباهات و افتخار فراوان است.
این عنوان پر شکوه که در حضور تیم‌های نامدار دانشگاههای علوم پزشکی کشور بدست آمد، حاصل زحمات شبانه‌روزی بازیکنان والیبال، مسئولین و مربیان، در سایه برنامه‌ریزی، همراهی و همدلی است.
اینجانب ضمن تبریک این قهرمانی به جامعه دانشگاهی، کلیه اعضای تیم و خانواده های گرامیشان، آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای این عزیزان دارم.
از اینکه موجبات شادی همکاران و سربلندی دانشگاه را فراهم کردید، از شما تشکر می‌کنم.
به امید روزهای بهتر و پربارتر برای ورزش دانشگاه

دکتر طاهره مازوچی

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 10:33 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :49