7:41:51 PM   1396 / 07 / 27

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

فراخوان دومین دوره المپیاد ورزشی کارکنان زن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

این مسابقات در شش رشته ورزشی شامل والیبال، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، شطرنج و دارت  برگزار خواهد شد.

بر این اساس اداره رفاه کارکنان دانشگاه به‌منظور تکمیل تیم‌های ورزشی کارکنان خانم جهت شرکت در مسابقات المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، از کلیه پرسنل زن علاقمند در سطح دانشگاه جهت حضور در تمرینات رشته های ورزشی مربوطه، زیرنظر مربیان مجرب دعوت بعمل می آورد.

این گزارش  حاکی است،  این رقابتها در بخش بانوان و در  خزرآباد شهرستان ساری و و به میزبانی وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت شرکت و  کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان و مکان برگزاری تمرینات رشته‌های مختلف و حضور در تیم‌های منتخب دانشگاه، حداکثر تا تاریخ۹۶/۴/۱۰ با شماره تلفن ۵۵۴۷۰۲۰۲ مسئول اداره رفاه کارکنان دانشگاه (آقای اعتمادحسینی) تماس حاصل فرمایند.

ساعت : 11:3 -  روز  : چهار شنبه  - 31 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :76