4:31:30 PM   1396 / 01 / 08

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

پیام تبریک مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز پرستار

دکتر طاهره مازوچی در پیامی روز پرستار را به تمام زحمت کشان این عرصه تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا. پرستاری تنها مراقبت از علایم حیاتی بیمار نیست؛ فقط نگاهبانی از مرز حیات بیمار نیست؛ بلکه دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار؛ وزش نسیم محبت است و جاری کردن زلال امیدواری در بدن خسته بیمار؛ پرستاری حفظ جان بیمار است و تقویت روح او؛ درمان زخم های بیمار است و مرهم نهادن بر زخم های درون او. پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح؛ روشن نگه داشتن چراغ حیات بیمار است و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی. برای همین است که پرستاری هنر است و تخصص.

اینجانب روز میلاد زینب کبری(س)، پرستار همه عاطفه ها و همه ستاره های درخشان ایمان و عفّت و پرستار همه ارزش های زخم دیده در تاریخ شیعه را به همه پرستاران و منادیان انسانیّت و ایمان تبریک عرض نموده؛ توفیق روزافزون برای همه این بزرگواران از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر طاهره مازوچی

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 8:7 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :42