7:06:56 PM   1396 / 05 / 05

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

برگزاری دوره آموزشی غیر حضوری اخلاق در قرآن و روایات

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در نظر دارد دوره آموزشی غیر حضوری اخلاق در قرآن و روایات 2 شامل بخش های بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت متبوع را ویژه کلیه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه  برگزار نماید.

کارکنان علاقمند به شرکت در این دوره می­ توانند با مراجعه به مسئول آموزش واحد خود ثبت­ نام نمایند.

اعضای هیئت علمی و اساتید نیز جهت ثبت نام و شرکت در دوره مذکور می توانند با شماره مستقیم 55543024 یا 55540021 داخلی 592 تماس حاصل نمایند.

ویژه کارکنان : شرکت در این آزمون معادل 10 ساعت آموزشی عمومی ضمن خدمت در سال 95 می­ باشد.

ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی : شرکت در این آزمون معادل 8 ساعت فرهنگی در سال 95 می­ باشد.

زمان برگزاری آزمون: هفته اول اسفند ماه 95

هر شرکت­ کننده مجاز به انتخاب حداکثر سه بخش و از هر بخش یک رشته می­ باشد.

شرکت­ کنندگان که در دوره قبل در رشته احکام شرکت کرده­ اند باید در یکی از رشته­ های دیگر ثبت­ نام نمایند.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با داخلی 592 امور فرهنگی واحد برادران تماس حاصل نمایند.

لینک ثبت نام در جشنواره

ساعت : 13:29 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :70