ورود
   11:27:52 PM   1396 / 07 / 04      

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

 
امور بانوان

مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند

مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند

پزشکان آمریکایی اعلام کردند: مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی می‌شود.

 نتایج این مطالعه که به مدت ۱۸ سال بر روی ۶۵ هزار داوطلب انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث می‌شود که دست کم ۲۰ درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.

به عقیده پزشکان، پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز می‌شوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش می‌دهند و بر تقویت سیستم‌های عصبی و شنوایی تاثیر به سزایی دارند.

ساعت : 13:39 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :115

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: