5:15:41 AM   1398 / 06 / 01

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

جلسه تربیت جنسی کودک با هدف ایجاد رفتارهای جنسی سالم در آینده فرزندان

به همت امور بانوان دانشگاه برگزار شد:

جلسه تربیت جنسی کودک با هدف ایجاد رفتارهای جنسی سالم در آینده فرزندان

به گزارش روابط عمومی امور بانوان دانشگاه، جلسه تربیت جنسی کودک روز سه‌شنبه 18/4/98 در سالن دکتر قریب دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر زهرا کریمیان عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی با هدف ایجاد رفتارهای جنسی سالم در آینده فرزندان برگزار شد.

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در ابتدای جلسه به اهمیت تربیت جنسی کودک و نقش آن در آینده اشاره نمود.

دکتر طاهره مازوچی نقش والدین در تربیت کودک را بسیار مهم دانست و گفت: تربیت فرزندانمان را نباید فقط به آموزش و پرورش بسپاریم.

دکتر زهرا کریمیان با اشاره به اینکه بحث مربوط به تربیت جنسی کودک متاسفانه در کشور ما سالها مورد غفلت واقع شده است،آگاهی در زمینه تربیت جنسی، جواب سوالات کودک و مدیریت رفتارهای جنسی کودک را از مسائل بسیار مهم در تربیت جنسی کودک عنوان نمود.

عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه مغز بزرگترین ارگان جنسی انسان است، اذعان داشت به جای سرکوب غریزه جنسی کودکان توسط والدین این غریزه باید با برخورد و اصول تربیتی صحیح هدایت شود تا در بزرگسالی به صورت اختلال جنسی بروز نکند.

وی صادق بودن با فرزند، ایجاد رابطه قوی بین فرزند و والدین و نبودن هیچ مساله ای به عنوان راز را از اصول صحیح تربیت جنسی دانست.

گفتنی است این جلسه که با استقبال خوب کارکنان همراه بود، پس از پرسش و پاسخ به پایان رسید.

ساعت : 13:33 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :55