6:19:12 AM   1398 / 06 / 01

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

مسابقه کتابخوانی از دو کتاب

امور بانوان فرمانداری با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان برگزارمی‌کند:

مسابقه کتابخوانی از دو کتاب " درعصمت" و " فصل فیروزه"

امور بانوان فرمانداری با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان  مسابقه کتابخوانی از دو کتاب " درعصمت" و " فصل فیروزه" ویژه بانوان شاغل در ادارات برگزارمی‌کند.

به گزارش امور بانوان دانشگاه، در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر، امور بانوان و خانواده فرمانداری با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان مسابقه کتابخوانی از دو کتاب " در عصمت " و" فصل فیروزه " ویژه بانوان شاغل در ادارات برگزار می‌کند.

گفتنی است علاقمندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند تا پایان خرداد ماه به سایت Razavi.iranpl.irگزینه امور بانوان و خانواده فرمانئداری ویزه کاشان مراجعه نمایند.فایل کتاب‌های مذکور در این سایت موجود می‌باشد.

لازم بذکر است نفرات برتر این مسابقه در دهه کرامت تقدیر می‌شوند.

ساعت : 7:37 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :68