7:12:04 AM   1397 / 09 / 28

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

شعار و محورهای هفته سلامت بانوان ایران اعلام شد.

شعار امسال پویش هفته ملی «سلامت بانوان ایران» که از 24 تا 30 مهرماه برگزار می شود،" حرکت، برای سلامت زنان "اعلام شده است.

به گزارش روابط عمومی امور بانوان، دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه گفت«پویش هفته ملی «سلامت بانوان ایران» همه ساله در هفته پایانی مهرماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه‌های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برگزار می شود.

دکتر مازوچی افزود: در سال جاری، دو گروه مخاطب اصلی شامل مدیران سلامت و جامعه زنان کشور برای پیام هفته ملی سلامت بانوان ایران در نظر گرفته شده‌اند تا با تأکید بر نقش تحرک و فعالیت بدنی در سلامت زنان و لزوم اقدامات برنامه‌ریزی شده برای بهبود شیوه زندگی آنان توسط مسئولین سلامت در مناطق مختلف کشور اقدامات خود را در چارچوب این شعار برنامه‌ریزی نمایند.

ایشان هم‌چنین به بیان عناوین روزهای این هفته پرداختند.

عناوین و محورهای اطلاع‌رسانی و آموزش در روزهای هفته ملی سلامت بانوان ایران در سال 97 به شرح زیر می‌باشد:

سه‌شنبه 24 مهر                  فعالیت جسمانی زنان، در هر زمان و هر مکان

چهارشنبه 25 مهر                  قلیان پدیده ای تلخ و زیان‌بار در زندگی زنان

پنج شنبه 26 مهر                   زنان مدیران تغذیه خانواده از مزرعه تا سفره

جمعه 27 مهر                       استفاده بهینه از شبکه‌های اجتماعی و کاهش آسیب‌های آن

شنبه 28 مهر                      سرطان‌های زنان قابل پیشگیری و درمان

یک‌شنبه 29 مهر                  تأمین حقوق سلامت زنان، ضامن سلامت خانواده

دوشنبه 30 مهر                  پیشگیری از رفتارهای پرخطر و عفونت‌های آمیزشی

ساعت : 9:18 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :219