1:15:25 PM   1397 / 07 / 27

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

امور بانوان دانشگاه برگزار می‌کند:

مسابقه کتابخوانی از کتاب " خاطرات سفیر" نیلوفر شادمهری

امور بانوان دانشگاه مسابقه کتابخوانی از کتاب "خاطرات سفیر " نوشته نیلوفر شادمهری ویژه کلیه اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار می‌نماید.

این کتاب دربردارنده خاطرات دانشجوی مسلمان ایرانی است که در آرزوی تحصیل در یکی از دانشگاه‌های مهم فرانسه با چالش‌های مختلفی روبرو می‌شود.

کتاب مذکور با تخفیف ویژه در غرفه کتاب نمایشگاه حمایت از کالای ایرانی که از تاریخ 8/7/97 لغایت 18/7/97 توسط معاونت فرهنگی دانشجویی در محوطه ورودی آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برپا می‌شود؛ به فروش می‌رسد.

از برندگان به قید قرعه در مراسم اختتامیه نمایشگاه مذکور مورخ 18/7/97 تقدیر خواهد شد.

شرکت کنندگان در این مسابقه باید لغایت مورخ 97/7/17 پاسخ‌نامه‌های خود را به کارشناس اموربانوان دانشگاه (خانم کریمی- معاونت فرهنگی، دانشجویی) ارسال نمایند.

سوالات مسابقه( کلیک کنید)

پاسخ‌نامه(کلیک کنید)

ساعت : 13:43 -  روز  : شنبه  - 7 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :75